FASADMÅLNING

BRUHNS MÅLERI I SJÖBO HJÄLPER DIG MED FASADMÅLNING

Fasadmålning är ett stort projekt som kräver mycket tid och därför är det bra att veta vart man ska vända sig. Eftersom det är en konst i sig att utföra en målning av denna typ krävs det vissa teoretiska och praktiska kunskaper. Dessutom är vi på Bruhns Måleri erfarna experter inom fasadmålning och har därför det som krävs för att få jobbet gjort.

Ytterliggare besitter våra målare kunskapen för att utföra professionell målning. Som ett resultat av detta kan vi ta oss an alla typer av målerijobb. Likaså kan vi garantera ett bra resultat och som lever upp till dina förväntningar.

SKYDDA DITT HUS

För att skydda sitt hus bör man utföra en utvändig fasadmålning med jämna mellanrum. Eftersom stenhus har en tendens att flagna färg efter några år, detta gäller även trähus. Färgens levnadstid beror på hur ytan har grundbehandlats, vilken färg som används samt hur noga och vältäckande man målat. Dessutom är även träfasader viktiga att underhålla eftersom trä är ett levande material som är känslig mot till exempel fukt. Sammanfattningsvis, anlitar du oss för att utföra din målning kan du vara säker på att arbetet blir väl utfört och att du kan släppa ansvaret helt.

Bruhns Måleri har kunskapen, erfarenheten och utrustningen för att underlätta fasadmålning i Sjöbo.

Kontakta oss för en offert på fasadmålning!

reCAPTCHA krävs.