FASADMÅLNING

BRUHNS MÅLERI I SJÖBO HJÄLPER DIG MED FASADMÅLNING

Fasadmålning är ett stort projekt som kräver mycket tid och därför är det bra att veta vart man ska vända sig. Att utföra en målning av denna typ är en konst i sig som kräver teoretiska och praktiska kunskaper. Vi på Bruhns Måleri besitter är erfarna experter inom fasadmålning och har det som krävs för att få jobbet gjort.

Våra målare besitter kunskapen för att utföra professionell målning och vi tar oss an alla typer av målerijobb. Vi kan garantera ett bra resultat och som lever upp till dina förväntningar.

SKYDDA DITT HUS

För att skydda sitt hus bör man utföra en utvändig fasadmålning med jämna mellanrum. Eftersom stenhus har en tendens att flagna färg efter några år, detta gäller även trähus. Färgens levnadstid beror på hur ytan har grundbehandlats, vilken färg som används samt hur noga och vältäckande man målat. Även träfasader är viktiga att underhålla eftersom trä är ett levande material som är känslig mot till exempel fukt. Anlitar du oss för att utföra din målning kan du vara säker på att arbetet blir väl utfört och att du kan släppa ansvaret helt.

Bruhns Måleri har kunskapen, erfarenheten och utrustningen för att underlätta fasadmålning i Sjöbo.

Kontakta oss för en offert på fasadmålning!

reCAPTCHA krävs.