Fasadmålning Sjöbo

Bruhns Måleri i Sjöbo hjälper dig med fasadmålning

Fasadmålning är ett stort projekt som kräver mycket tid och därför är det bra att veta vart man ska vända sig. Att utföra en fasadmålning är en konst och kräver både teoretiska och praktiska kunskaper. Därför finns vi på Bruhns Måleri här för att hjälpa dig. Vi är experter inom fasadmålning och har lång erfarenhet, vilket krävs för att jobbet ska bli gjort på ett så bra och rätt sätt som möjligt.

Våra målare har kunskapen för att utföra fasadmålning och vi tar oss an alla typer av målerijobb. Vi kan garantera ett bra resultat och att det blir just som du har tänkt dig, om inte bättre!

För att skydda sitt hus bör man utföra en utvändig fasadmålning med jämna mellanrum. Stenhus har en tendens att flagna färg efter några år, men även trähus, och hur länge färgen håller beror mycket på vilken färg man använder, hur noga och vältäckande man målat samt hur ytan har grundbehandlats. Träfasader är viktiga att man underhåller eftersom trä är ett levande material som är känslig mot till exempel fukt. Anlitar du oss för att utföra din fasadmålning kan du vara säker på att arbetet blir utfört på rätt sätt och att du inte behöver tänka på något.

Bruhns Måleri har kunskapen, erfarenheten och utrustningen för att underlätta fasadmålning i Sjöbo för dig.

Kontakta oss för en offert på fasadmålning!