Målning av tak sjöbo

Bruhns Måleri utför målning av tak, inomhus och utomhus

Bruhns Måleri utför målning av tak i Sjöbo, både inomhus och utomhus. När vi har ett målarprojekt igång, startar vi alltid med taket för att slippa onödig stänk på målade ytor och för att underlätta målningen av rummet. När vi målar tak är vi alltid noggranna och använder oss av bra verktyg för att nå ett så bra resultat som möjligt.

Många andra företag i branschen tar inte förarbetet seriöst, men vi på Bruhns Måleri vill inte lämna någonting åt slumpen. Vi lägger därför stor vikt vid förebyggande åtgärder och arbetar snabbt och effektivt utan att ge avkall på detaljer.

Våra målare är erfarna och har stor kompetens inom målning av tak och vi vet exakt hur man ska göra för att nå bästa resultat. Med rätt färg och rätt verktyg underlättas projektet, vilket gör det enklare för oss att utföra vårt arbete.

Vid målning av tak utomhus är det även viktigt att tänka på de olika temperaturerna. Under sommartid kan taken bli väldigt varma och under vintertid väldigt kalla, vilket sliter mycket på färgen. Det är därför angeläget att använda sig av rätt färg och att förarbetet görs på ett korrekt sätt. Vi hjälper dig med målning av tak på ett sätt för att förebygga ett påskyndat åldrande och slitage från olika väder.

Kontakta oss för en offert på målning av tak, utvändig och invändig!

reCAPTCHA krävs.