Taptsering Sjöbo

Bruhns Måleri i Sjöbo utför tapetsering efter ditt önskemål

Vi på Bruhns Måleri har under många år ägnat oss åt tapetsering i Sjöbo. Våra medarbetare har lång erfarenhet och kunskap och du kan alltid räkna med ett bra resultat när du anlitar oss. Vi är väl bekanta med alla slags tapetkvaliteter och väv och vi erbjuder alla typer av tapetsering till våra kunder. Behöver du rådgivning gällande valet av tapet, hjälper vi till med det också.

Även om det kan vara bekvämt med målade väggar, är det ibland bättre att satsa på tapeter. Med tapeter kan du välja olika färger, mönster och material, något som blir svårare att utföra med målarfärg.

Bruhns Måleri vill underlätta arbetet för dig då det inte alltid är lätt att tapetsera. Många får problem med mönsterpassning och tapetremsan kan lätt bli sned och bubblig, men vi har tekniken och smidigheten som krävs för att få tapeten att sitta snyggt.

Tapetsering är en konst i sig och anlitar du oss blir dina rum färdiga snabbt och effektivt samt att du blir nöjd. Vi utför alla slags tapetseringsarbeten, stora som små, och innan vi börjar tapetsera undersöker vi underlagets egenskaper för att få ett så bra resultat som möjligt. Kontakta oss för taptsering i Sjöbo.

Kontakta oss för en offert på tapetsering!

reCAPTCHA krävs.