• juli

  25

  2020
 • 2132
 • 1
Att restaurera och måla om sitt hem

Att restaurera och måla om sitt hem

Att besluta sig för att ta sig an ett renoveringsprojekt är inte alltid det lättaste. Var ska man börja, vem ska man anlita, vad kommer det att kosta, när blir det färdigt – För att lista några av de frågeställningar som naturligtvis kommer upp. Men det finns inga tydliga genvägar annat än att man måste börja någonstans.

“Genom att anlita väletablerade entreprenörer kan många av de vanligaste frågorna få sina svar. De har ofta mängder med arbeten bakom sig och har med all säkerhet erfarenhet av liknande projekt och kan ge dig relevant information kring eventuella tips och idéer som man kan ha förbisett.”

Detta är såklart en av de stora fördelarna med att anlita en seriös hantverkare, dessutom brukar de vara måna om sitt rykte! Ofta marknadsför de sig inte på annat sätt än genom att göra bra intryck och arbeten, i förhoppning att deras nästa kund kommer ifrån att du berättat om din egen erfarenhet av deras insats.

HUR HITTAR MAN RÄTT ENTREPRENÖR

Prata med vänner och bekanta om ditt projekt. Gör inlägg på Facebook eller Twitter och be om råd och tips från dina vänner på sociala nätverk. Sannolikheten för att någon haft något liknande projekt och kan ge dig några råd är större än du tror. Och har du hamnat här och läser detta inlägg – Kan du definitivt förvänta dig någon som är redo att besvara dina frågor och hjälpa dig vidare.

HUR TAR MAN LÄMPLIGAST KONTAKT

Vi föreslår att man sätter sig ned och försöker ”lista” sina frågor på ett vanligt papper. Var gärna ganska bred och försök ta med så många av era önskemål som möjligt. Välj sedan vårt kontaktformulär för att föra över frågorna. Vi brukar normalt återkoppla inom en arbetsdag. Vill du hellre skapa din egen offert, kan du välja någon av våra kalkyler för att räkna på ditt projekt.

KOMMENTERA INLÄGG

Your comment will be published within 24 hours.

1 KOMMENTAR

 • Dan Vidmar
  7 augusti, 2020, 11:49 BESVARA

  Värdefull och användbar information kring alla de utmaningar man står inför när man ska bygga om hemmet.

OFFERT | KALKYL

Använd vårt formulär för att beräkna kostnad för renovering eller installation

SKAPA OFFERT
Senaste Nytt
Mest Lästa
Våra Tjänster

Bruhns Måleri erbjuder tjänster för såväl företag som privatkunder. Företaget arbetar traditionellt samt fackmannamässigt och lägger stort fokus på personlig service.

Copyright © 2021 IdeasOnLine | Powered with from Sweden